Til mitt lille hjerte

7 apr

Tenk, snart er du halvannet år. Jeg kan knapt forstå det, for jeg husker nesten ikke hvordan livet var uten deg. Jeg ser stadig på bilder, babybilder, og forundrer meg over hvordan du stadig forandrer deg. Før lignet du på pappaen din, nå ligner du på meg.

Tenk, mitt lille hjerte – det er faktisk ingen som gjør meg så lykkelig som deg! Bare synet av deg, lyden av deg, lukten av deg – får tærne til å krølle seg i evig lykke. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne stoppe tiden og bare leve i den ubeskrivelige lykken, men så kommer jeg på at lykken er å være med deg.

Måten du sier nei på, eller ja for den saks skyld. Måten du griper meg rundt fingeren, når du vil lokke meg ut på kjøkkenet og finne en smoothie. Måten dine små, nydelige armer legger seg rundt halsen min. Måten du snurper munnen sammen for å gi meg et kyss, og måten du ler etterpå. Måten du smiler når jeg skal ta bilde av deg. Måten du rynker nesen på, når du tøyser. Måten du gjemmer ansiktet ditt bak sprikende fingrer når vi synger om bjørnen som sover. Måten du skal skremme meg, og måten du ler etterpå. Måten du gjesper, og har bustete hår på når du våknet. Måten du frydehyler, mens du løper gjennom stuen – bare fordi jeg løper etter deg. Måten du trykker på nesen min og sier «nænæ». Måten du klemmer meg, kjærlig og intenst. Jeg elsker alt.

Takk for at du alltid beriker livet mitt, for at du gjør meg til et bedre menneske. Takk for at du er akkurat den du er, og fordi jeg får være en del av livet ditt. Du er helt unik, det finnes ingen som du.

Jeg elsker deg, lille hjertet mitt.

Reklamer

2 kommentar to “Til mitt lille hjerte”

  1. Lene 10. april 2014 kl. 20:29 #

    Herlig 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

eksfruer

Om den kaotiske hverdagen vår

frrrost

Just another WordPress.com site

sagasteinsdotter.blogspot.com

Om den kaotiske hverdagen vår

Henriette Ågren

Journalist. Oslo. Gift. Tvillingmamma til to prøverørsramper.

- Mer enn bare ord -

Just another WordPress.com site

tegnehanne

Om den kaotiske hverdagen vår

Om den kaotiske hverdagen vår

%d bloggere like this: